Welkom bij De Klankhof!

Wij zijn een jonge basisschool opgericht in 2023, met een passie voor duurzaamheid, minimalisme en een gezonde levensstijl. Bij ons staat het creëren van een positieve impact op de planeet en de toekomstige generaties centraal.

Onze visie is gebaseerd op het creëren van een duurzame en minimalistische levensstijl. Wij geloven dat dit niet alleen de planeet ten goede komt, maar ook bijdraagt aan de ontwikkeling van onze kinderen. Bij De Klankhof willen we onze leerlingen inspireren om bewuster te leven, met respect voor de natuur en elkaar.

Onze educatieve programma’s zijn ontworpen om kinderen te laten ontdekken en te leren door middel van interactieve en praktische ervaringen. Onze schooltuin biedt de mogelijkheid om te leren over de levenscyclus van planten en hoe we deze kunnen verzorgen op een duurzame manier. Ook bieden wij workshops en lessen aan over duurzaamheid en minimalisme, waarbij kinderen leren over recyclen, hergebruiken en bewust consumeren.

Bij De Klankhof geloven we in een gemeenschap die samenwerkt om een betere toekomst te creëren. Daarom werken we samen met lokale ondernemers en organisaties die onze visie delen. We zijn trots op onze unieke samenwerkingen en de impact die we gezamenlijk maken.

Bedankt voor uw interesse in De Klankhof. We hopen u snel te mogen verwelkomen op onze school en samen te werken aan een duurzame toekomst.